# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 ШТРАНД ВОЛЕЈ 0 0 0 0 0 0 0 0
2 ОМЛАДИНАЦ 2 0 0 0 0 0 0 0 0
3 ВОЛЕЈСТАРС 0 0 0 0 0 0 0 0
4 ВРШАЦ 0 0 0 0 0 0 0 0
5 ПАНОНИЈА 0 0 0 0 0 0 0 0
6 ОДБОЈКА 013 0 0 0 0 0 0 0 0
7 НОВИ САД 2 0 0 0 0 0 0 0 0
8 НС ВОЛЕЈ ТИМ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 МЛАДОСТ 1979 0 0 0 0 0 0 0 0
10 СРЕМ 2 0 0 0 0 0 0 0 0
11 КИКИНДА 0 0 0 0 0 0 0 0
12 ФУТОГ (Ж) 0 0 0 0 0 0 0 0
# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 ФУТОГ (М) 0 0 0 0 0 0 0 0
2 ПРОЛЕТЕР 0 0 0 0 0 0 0 0
3 ПАРТИЗАН (БАЧ) 0 0 0 0 0 0 0 0
4 СЛОВЕН 0 0 0 0 0 0 0 0
5 КИКИНДА 0 0 0 0 0 0 0 0
6 КУЛПИН 0 0 0 0 0 0 0 0
7 СОМБОР 0 0 0 0 0 0 0 0
8 ДУНАВ ВОЛЕЈ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 3 0 0 0 0 0 0 0 0
10 БАВАНИШТЕ 0 0 0 0 0 0 0 0
11 СТРАЖИЛОВО 0 0 0 0 0 0 0 0
12 БАНАТ 0 0 0 0 0 0 0 0