Последњи билтен: UOKRL 2019-20 Bilten 17

Преузми

ИСТОК - сениорке

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 СТАМПЕДО 0 0 0 0 0 0 0 0
2 ПУСТА РЕКА 0 0 0 0 0 0 0 0
3 ТОПЛИЧАНИН 0 0 0 0 0 0 0 0
4 КЊАЖЕВАЦ 0 0 0 0 0 0 0 0
5 ЛЕСКОВАЦ 98 0 0 0 0 0 0 0 0
6 ЖОК СТУДЕНТ 0 0 0 0 0 0 0 0
7 ПАНДА 0 0 0 0 0 0 0 0
8 ВЛАСИНА 0 0 0 0 0 0 0 0
9 КУРШУМЛИЈА 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ДЕСЕТКА (Ж) 0 0 0 0 0 0 0 0
11 МАЈДАНПЕК ФБЦ 0 0 0 0 0 0 0 0
12 МИЛЕНИУМ 0 0 0 0 0 0 0 0

ИСТОК - сениори

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 НИШ 2 0 0 0 0 0 0 0 0
2 МОРАВА 0 0 0 0 0 0 0 0
3 ТОПЛИЧАНИН 97 0 0 0 0 0 0 0 0
4 ХАЈДУК ВЕЉКО 0 0 0 0 0 0 0 0
5 ВРАЊЕ 0 0 0 0 0 0 0 0
6 ДЕСЕТКА (М) 0 0 0 0 0 0 0 0
7 ПИРОТ 0 0 0 0 0 0 0 0
8 ЈАГОДИНА 0 0 0 0 0 0 0 0

ЗАПАД - сениорке

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 ТАРА 0 0 0 0 0 0 0 0
2 ДРИНА 0 0 0 0 0 0 0 0
3 РАШКА 0 0 0 0 0 0 0 0
4 СЛОГА 031 0 0 0 0 0 0 0 0
5 НОВИ ПАЗАР 0 0 0 0 0 0 0 0
6 ТЕХНИЧАР (КВ) 0 0 0 0 0 0 0 0
7 ЛОТУС 0 0 0 0 0 0 0 0
8 НАПРЕДАК 037 0 0 0 0 0 0 0 0
9 СОКОЛИЦА 0 0 0 0 0 0 0 0
10 СЛОБОДА С 0 0 0 0 0 0 0 0
11 МОКРА ГОРА 0 0 0 0 0 0 0 0
12 БОРАЦ (ЧА) 0 0 0 0 0 0 0 0

ЗАПАД - сениори

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 НАПРЕДАК 037 0 0 0 0 0 0 0 0
2 РУДАР (Б) 0 0 0 0 0 0 0 0
3 020 (ТУТИН) 0 0 0 0 0 0 0 0
4 РИБНИЦА 2 (КВ) 0 0 0 0 0 0 0 0
5 ФАП ЛИВНИЦА 0 0 0 0 0 0 0 0
6 АНТЕНА 0 0 0 0 0 0 0 0
7 К. МИТРОВИЦА 0 0 0 0 0 0 0 0
8 ГРАЧАЦ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 ПАРТИЗАН ЛИПЉАН 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ТЕХНИЧАР (КВ) 0 0 0 0 0 0 0 0

ЦЕНТАР - сениорке

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 АВАЛА 0 0 0 0 0 0 0 0
2 ЖОК МЛАДИ РАДНИК 0 0 0 0 0 0 0 0
3 РИБНИЦА МИОНИЦА 0 0 0 0 0 0 0 0
4 ТЕНТ 2 0 0 0 0 0 0 0 0
5 ЖОК ШУМАДИЈА 0 0 0 0 0 0 0 0
6 СЛОГА 2016 0 0 0 0 0 0 0 0
7 ЛАКИ СТАР (Ж) 0 0 0 0 0 0 0 0
8 ФОРТУНА ПЛУС 0 0 0 0 0 0 0 0
9 ЛАЗАРЕВАЦ 0 0 0 0 0 0 0 0
10 СРБИЈАНКА 014 - 2 0 0 0 0 0 0 0 0
11 ПРОЛЕТЕР (ЛО) 0 0 0 0 0 0 0 0
12 СМЕЧ СВ 0 0 0 0 0 0 0 0

ЦЕНТАР - сениори

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 ЛАКИ СТАР (М) 0 0 0 0 0 0 0 0
2 РАДНИЧКИ КГ 2 0 0 0 0 0 0 0 0
3 ЦРЊАНСКИ 0 0 0 0 0 0 0 0
4 АС БЕОГРАД 0 0 0 0 0 0 0 0
5 СЛОГА 2015 0 0 0 0 0 0 0 0
6 ФОРТУНА ПЛУС (М) 0 0 0 0 0 0 0 0
7 РОДА 0 0 0 0 0 0 0 0
8 РУДАР 0 0 0 0 0 0 0 0
9 МЛАДИ РАДНИК 2 0 0 0 0 0 0 0 0
10 КАРАЂОРЂЕ 2 0 0 0 0 0 0 0 0

СЕВЕР - сениорке

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 ШТРАНД ВОЛЕЈ 0 0 0 0 0 0 0 0
2 БАГЉАШ 023 0 0 0 0 0 0 0 0
3 НС ВОЛЕЈ ТИМ 0 0 0 0 0 0 0 0
4 ФУТОГ ВЕСТ 0 0 0 0 0 0 0 0
5 ОДБОЈКА 013 0 0 0 0 0 0 0 0
6 СЛАВИЈА 0 0 0 0 0 0 0 0
7 ПАРТИЗАН (СК) 0 0 0 0 0 0 0 0
8 ЛАВИЦЕ 07 0 0 0 0 0 0 0 0
9 ВОЛЕЈСТАРС 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ФУТОГ 0 0 0 0 0 0 0 0
11 СТАР 0 0 0 0 0 0 0 0
12 СРЕМ 0 0 0 0 0 0 0 0

СЕВЕР - сениори

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 СТРАЖИЛОВО 0 0 0 0 0 0 0 0
2 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ - 2 0 0 0 0 0 0 0 0
3 МЛАДОСТ НП 0 0 0 0 0 0 0 0
4 КУЛПИН 0 0 0 0 0 0 0 0
5 ПРОЛЕТЕР 0 0 0 0 0 0 0 0
6 ДУНАВ ВОЛЕЈ 0 0 0 0 0 0 0 0
7 МЛАДОСТ (БАЧКИ ПЕТРОВАЦ) 0 0 0 0 0 0 0 0
8 СРЕМ ИТОН 0 0 0 0 0 0 0 0
9 СОМБОР 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ПАРТИЗАН (БАЧ) 0 0 0 0 0 0 0 0
11 КИКИНДА 0 0 0 0 0 0 0 0
12 ВЕСТ 0 0 0 0 0 0 0 0