СЕВЕР СЕНИОРИ

7. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
1087 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 3 0 - 3
21:25 19:25 21:25
ФУТОГ (М)
1088 ДУНАВ ВОЛЕЈ 3 - 0
30:28 25:11 25:20
БАВАНИШТЕ
1089 СОМБОР 1 - 3
25:23 19:25 14:25 22:25
СТРАЖИЛОВО
1090 КУЛПИН 2 - 3
24:26 25:23 25:20 24:26 19:21
БАНАТ
1091 КИКИНДА 3 - 2
25:19 22:25 17:25 25:21 15:11
ПРОЛЕТЕР
1092 СЛОВЕН 1 - 3
10:25 25:17 24:26 21:25
ПАРТИЗАН (БАЧ)

6. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
1081 ФУТОГ (М) 3 - 2
25:22 19:25 23:25 25:16 15:11
СЛОВЕН
1082 ПАРТИЗАН (БАЧ) 3 - 0
25:20 28:26 25:19
КИКИНДА
1083 ПРОЛЕТЕР 3 - 1
25:23 20:25 26:24 25:22
КУЛПИН
1084 БАНАТ 3 - 0
25:18 25:17 25:17
СОМБОР
1085 СТРАЖИЛОВО 0 - 3
17:25 26:28 18:25
ДУНАВ ВОЛЕЈ
1086 БАВАНИШТЕ 1 - 3
22:25 25:18 22:25 22:25
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 3

5. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
1075 БАВАНИШТЕ 1 - 3
19:25 22:25 25:20 13:25
ФУТОГ (М)
1076 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 3 0 - 3
18:25 22:25 15:25
СТРАЖИЛОВО
1077 ДУНАВ ВОЛЕЈ 3 - 0
25:16 25:22 26:24
БАНАТ
1078 СОМБОР 0 - 3
28:30 22:25 20:25
ПРОЛЕТЕР
1079 КУЛПИН 1 - 3
17:25 19:25 28:26 25:27
ПАРТИЗАН (БАЧ)
1080 КИКИНДА 3 - 2
20:25 25:17 26:24 17:25 15:4
СЛОВЕН

4. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
1069 ФУТОГ (М) 3 - 0
25:16 25:21 27:25
КИКИНДА
1070 СЛОВЕН 3 - 1
22:25 25:21 25:23 25:17
КУЛПИН
1071 ПАРТИЗАН (БАЧ) 3 - 0
25:12 25:16 25:23
СОМБОР
1072 ПРОЛЕТЕР 1 - 3
19:25 19:25 25:17 12:25
ДУНАВ ВОЛЕЈ
1073 БАНАТ 3 - 1
25:15 25:20 19:25 25:18
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 3
1074 СТРАЖИЛОВО 3 - 0
25:18 25:15 25:18
БАВАНИШТЕ

3. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
1063 СТРАЖИЛОВО 1 - 3
22:25 26:24 21:25 23:25
ФУТОГ (М)
1064 БАВАНИШТЕ 0 - 3
15:25 17:25 12:25
БАНАТ
1065 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 3 3 - 2
25:21 23:25 22:25 25:15 15:6
ПРОЛЕТЕР
1066 ДУНАВ ВОЛЕЈ 3 - 0
30:28 25:20 25:19
ПАРТИЗАН (БАЧ)
1067 СОМБОР 0 - 3
18:25 16:25 19:25
СЛОВЕН
1068 КУЛПИН 3 - 2
25:20 25:16 22:25 22:25 15:7
КИКИНДА

2. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
1057 ФУТОГ (М) 3 - 1
25:22 25:15 20:25 25:16
КУЛПИН
1058 КИКИНДА 3 - 0
25:21 25:19 25:18
СОМБОР
1059 СЛОВЕН 0 - 3
23:25 21:25 21:25
ДУНАВ ВОЛЕЈ
1060 ПАРТИЗАН (БАЧ) 3 - 0
25:21 25:16 25:17
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 3
1061 ПРОЛЕТЕР 2 - 3
25:21 25:21 21:25 22:25 13:15
БАВАНИШТЕ
1062 БАНАТ 3 - 1
19:25 25:22 25:19 25:22
СТРАЖИЛОВО

1. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
1051 БАНАТ 0 - 3
15:25 23:25 19:25
ФУТОГ (М)
1052 СТРАЖИЛОВО 2 - 3
18:25 29:27 25:23 18:25 12:15
ПРОЛЕТЕР
1053 БАВАНИШТЕ 0 - 3
12:25 15:25 18:25
ПАРТИЗАН (БАЧ)
1054 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 3 0 - 3
19:25 12:25 23:25
СЛОВЕН
1055 ДУНАВ ВОЛЕЈ 3 - 0
25:19 26:24 25:21
КИКИНДА
1056 СОМБОР 0 - 3
14:25 21:25 17:25
КУЛПИН